Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!

Axa prioritară 11: Extinderea geografică a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în cadastru şi cartea funciară

Prioritatea de investiții 11.1: Consolidarea capacității instituționale și o administrației publică eficientă

Obiectiv specificRezultate așteptate
Creşterea gradului de acoperire geografică și de înregistrare a proprietăților din zonele rurale în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte FunciarăÎn vederea creșterii gradului de înregistrare a proprietăţilor şi a drepturilor reale corelative în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară, până în 2020 (2023) este prevăzută implementarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru aproximativ 5,756 milioane ha aferente celor 793 UAT- uri situate în zone rurale ale României.
Ca urmare a intervenției, toate proprietățile, atât publice cât și private din aceste zone vor fi înregistrate în cadastru și în cartea funciară.
Rezultatele intervenției conduc de asemenea, la crearea condițiilor pentru realizarea strategiilor și programelor de dezvoltare regională și națională, precum și la facilitarea implementării proiectelor naționale de investiții în infrastructură și a celor din alte domenii: agricultură, mediu, turism și agroturism etc.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241