Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
24
IUN
2016

S-a încheiat Caravana POR 2014 – 2020 destinată Microîntreprinderilor din Sud Muntenia

Astăzi, 24 iunie, ADR Sud Muntenia a încheiat Caravana POR 2014 – 2020 destinată Microîntreprinderilor din regiunea noastră, prin seminarul de informare ce a avut loc la Slobozia.
 
În cadrul apelului, ce va fi deschis în data de 27 iulie, aplicanţii vor putea depune proiecte pentru a obţine fonduri nerambursabile în termen de şase luni, această perioadă urmând a fi redusă, dacă bugetul alocat regiunii Sud Muntenia, de 36,85 de milioane de euro, va fi consumat mai devreme. 

Proiectele depuse în primele două luni vor parcurge etapele de verificare a conformității administrative și eligibilității și de evaluare tehnică și financiară, urmând a fi direct contractate cele care au obținut cel puțin 85 de puncte (pragul de calitate) și care se încadrează în alocarea financiară disponibilă. Dacă aceasta nu este acoperită, restul proiectelor ce au obținut între 50 și 84 de puncte vor fi menținute în competiția cu proiectele din lunile următoare.

Cererile de finanţare depuse în următoarea lună (a 3-a de la deschiderea apelului) vor parcurge aceleaşi etape de verificare și evaluare tehnică și financiară, urmând ca cele care au obținut cel puțin 80 de puncte (pragul de calitate) să fie contractate, dacă se încadrează în alocarea financiară disponibilă. Dacă aceasta nu este acoperită, restul proiectelor ce au obținut între 50 și 79 de puncte, din ambele tranșe, vor fi menținute în competiția cu aplicaţiile din lunile următoare.  

Atenţie! Proiectele ce obţin mai puţin de 50 de puncte vor fi respinse.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241