Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
06
IUL
2016

Întâlnire cu microîntreprinderile din Argeş, pentru sprijinirea dezvoltării mediului privat prin POR 2014 - 2020

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, la invitaţia Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, a participat, la Piteşti, la seminarul de informare privind oportunităţile de finanţare nerambursabilă pentru mediul privat din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, precum şi serviciile oferite în cadrul proiectului PROSME, pe care Agenţia îl derulează în cadrul unui consorţiu, în calitate de partener. 

În cadrul evenimentului ce a avut loc la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş au participat peste 80 de reprezentanţi ai mediului de afaceri, care şi-au manifestat interesul pentru accesarea de fonduri europene din POR 2014 – 2020, Prioritatea de investiţii 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. Totodată, cu această ocazie, participanţii au aflat detalii despre proiectul PROSME, derulat în parteneriat de ADR Sud Muntenia, prin care se urmăreşte facilitarea accesului IMM-urilor la piețele europene și internaționale şi crearea de parteneriate internaţionale pentru mediul de cercetare, cu scopul de a accesa fonduri europene din programul HORIZON 2020.

Cu această ocazie, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a adus în atenţia potenţialilor aplicanţi din mediul privat argeşean noutăţile pe care le aduce Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 pentru microîntreprinderile care doresc să obţină finanţare nerambursabilă europeană, în comparaţie cu programul din perioada 2007 – 2013. 
Totodată, domnia sa a declarat următoarele: „Microîntreprinderile, cărora le este destinat apelul de proiecte din Prioritatea de Investiţii 2.1, ce va fi deschis începând cu 27 iulie, mai au puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti cererile de finanţare. În acest timp, noi suntem alături de potenţialii beneficiari din regiunea noastră, prin activităţile de helpdesk pe care le derulăm exclusiv pentru sprijinirea lor, pentru că ne dorim să avem cât mai multe proiecte de calitate, cât mai competitive, pentru a absorbi fondurile alocate regiunii Sud Muntenia prin acest prim apel dedicat lor”.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241