Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
03
NOI
2016

Centralizatorul propunerilor, observațiilor și întrebărilor primite în cadrul consultării publice aferent Priorității de investiții 2.2

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a publicat centralizatorul întrebărilor și răspunsurilor formulate ca urmare a consultării publice privind Ghidul specific pentru Prioritatea de Investiții 2.2 „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” a Programului Operațional Regional 2014 - 2020.

Reamintim că AM POR a publicat, în data de în luna iulie, în consultare publică, Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 2 „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Deși perioada dedicată consultării s-a finalizat în data de 24 august, AM POR a primit, în continuare, în cadrul acestui apel de proiecte, propuneri, observații și întrebări pe marginea condițiilor de accesare a finanțării de către IMM-uri. Ca urmare, în cadrul Centralizatorului sunt incluse răspunsurile la solicitările de clarificări/observații/propuneri/întrebări primite în perioada iulie – octombrie a.c..

Centralizatorul poate fi consultat pe website-ul Agenției dedicat implementării POR - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Program > Axa 2, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1279/axa-2--imm/, precum și pe pagina de internet a programului – www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241