Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
23
DEC
2016

Ghidul solicitantului pentru Prioritatea de investiții 8.1, Obiectivul specific 8.3. - Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale, Operaţiunea C - grup vulnerabil copii, lansat în consultare publică

În data de 22 decembrie Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a publicat, pentru consultare publică, prima versiune de lucru a Ghidului Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 8.1 – „Investiţiile în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreare, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de colectivitățile locale”, Obiectivul Specific 8.3 – „Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale”, Operațiunea C – Grup vulnerabil copii.

Potențialii beneficiari în cadrul acestui apel de proiecte vor fi entităţile de drept public implicate în închiderea centrelor de plasament clasice pentru copii, singure sau în parteneriat cu entităţile private acreditate ca furnizor de servicii sociale pentru copii, ce au în vedere proiecte privind dezinstituţionalizarea copiilor din centrele de plasament clasice.

Valoarea minimă a unui proiect este de 200.000 euro, iar cea maximă de 1 milion euro.

Eventualele observații sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de e-mail: info@mdrap.ro, până în data de 21 ianuarie 2017.

Ghidul, împreună cu anexele aferente pot fi cosultate pe website-ul Agenției dedicat implementării POR - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Program > Axa 8, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1285/axa-8--infrastructura-de-sanatate-si-sociala/, precum și pe pagina de internet a programului – www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241