Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
02
MAR
2017

S-a lansat apelul pentru scrisorile de intenție, în vederea identificării expresiilor de interes din partea potențialilor beneficiari ai Axei prioritare 1 POR

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru implementarea Axei prioritare 1 a Programului Operațional Regional (POR), lansează metodologia pentru scrisoarea de intenție în vederea identificării expresiilor de interes din partea potențialilor beneficiari, respectiv entitățile de inovare și transfer tehnologic (EITT) și parcurile științifice, care intenționează să aplice pentru finanțare din POR – Axa prioritară 1 „Promovarea transferului tehnologic”.

Metodologia pentru completarea scrisorii de intenție este disponibilă pe website-ul Agenției, destinat exclusiv implementării POR - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea Program > Axe > Axa 1 - Transfer tehnologic, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1278/axa-1--transfer-tehnologic/.

Cei interesați să acceseze fonduri nerambursabile POR sunt invitați să completeze și să transmită electronic Scrisorile de Intenție până în data de 17 martie 2017, către Serviciul Dezvoltare, e-mail: programe@adrmuntenia.ro, tel.: 0242/331.769, fax: 0242/313.167.

Menționăm faptul că acest apel pentru scrisorile de intenție reprezintă ultima etapă din procesul de elaborare a Documentului Cadru Regional (Concept note), care, ulterior finalizării, urmează să fie avizat de Consorțiul Regional de Inovare și aprobat de Consiliul pentru Dezvoltare Regională. După finalizarea acestei etape, se va lansa Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte aferent Axei prioritare 1 a POR.

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241