Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
16
MAR
2017

Instrucțiunea AM POR nr. 30, privind facturarea separată a sumelor aferente actelor adiționale la contractele de achiziție publică

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a emis Instrucțiunea nr. 30/14.03.2017, privind facturarea separată a sumelor aferente actelor adiționale la contractele de achiziție publică.

Beneficiarii se vor asigura că, în cazurile în care există un act adițional la contractele de achiziție publică, sumele aferente acestui act adițional fie se facturează separat pentru cheltuielile efectuate aferente contractului de bază, respectiv actului adițional, fie sunt indicate pe un rând separat în cadrul aceleiași facturi respectivele cheltuieli pentru lucrări/ servicii/ produse.

Pentru cheltuielile efectuate până la data prezentei instrucțiuni, beneficiarii vor atașa la facturile ce conțin cheltuieli aferente atât contractului de bază, cât și la cele aferente actului adițional, o notă explicativă care va conține defalcarea menționată mai sus.

Instrucțiunea poate fi consultată pe website-ul nostru-  http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Instrucțiuni, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/instructiunea30.pdf.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241