Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
13
APR
2017

S-a publicat Procedura Operaţională pentru Autoritatea Urbană aferentă Axei prioritare 4

Astăzi, 13 aprilie, s-a publicat Procedura Operaţională pentru Autoritatea Urbană, aferentă implementării Axei prioritare 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014 – 2020.

Scopul acestei proceduri operaţionale este de a oferi o descriere a procedurilor utilizate de Autoritatea Urbană pentru selectarea şi prioritizarea fișelor de proiecte, ca prima etapă a procesului de selectare a proiectelor finanțate prin intermediul Axei prioritare 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile a POR 2014-2020. De asemenea, aceasta este complementară cu Procedura operațională pentru Dezvoltare Urbană.

Domeniul de aplicare al acestei proceduri se referă la selectarea și prioritizarea fișelor de proiecte depuse de municipiile reședință de județ, dezvoltate pe baza ideilor de proiecte rezultate din Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană și din scenariul selectat al Planului de mobilitate urbană durabilă. Selectarea și prioritizarea fișelor de proiecte reprezintă prima etapă din procesul de selectare la finanțare a proiectelor prin intermediul Axei prioritare 4.

Procedura poate fi consultat pe website-ul Agenției dedicat implementării POR - http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Program > Axa 4 – Dezvoltare urbană, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1281/axa-4--dezvoltare-urbana/, precum și pe pagina de internet a programului – www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241