Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
15
MAI
2017

S-a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru Prioritatea de investiţii 1.1, Operațiunea C - IMM în parteneriat cu ITT

La sfârșitul săptămânii trecute s-a publicat în consultare publică Ghidul solicitantului aferent Priorității de investiții 1.1, Operațiunea C - IMM în parteneriat cu entitățile de inovare și transfer tehnologic (ITT) din cadrul Axei 1 „Promovarea transferului tehnologic” a POR.

Eventualele observații asupra ghidului propus se vor transmite la adresa de e-mail: regio@mdrap.ro, până în data de 28 mai 2017, ora 16:00. La acestea se va răspunde centralizat odată cu publicarea documentului aprobat sau odată cu o nouă consultare publică a documentului menționat, dacă va fi cazul.

Nu se va răspunde la solicitările transmise de către potențialii solicitanți care implică analize privind încadrarea în prevederile Ghidului specific și respectarea criterilor de conformitate/eligibilitate. AM POR va realiza respectivele verificări numai pentru solicitanții la finanțare, ulterior deschiderii apelului de proiecte.

Forma finală a ghidului va fi publicată odată cu finalizarea analizelor regionale privind identificarea domeniilor regionale de specializare inteligentă.

Ghidul, împreună cu anexele aferente pot fi consultate pe website-ul Agenției - http://regio.adrmuntenia.ro/, secțiunea POR 2014-2020 Program > Axe >  Axa 1 - Transfer tehnologic, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1278/axa-1--transfer-tehnologic/, precum și pe site-ul programului - www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241