Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
13
IUN
2017

Seminar de informare POR pentru îmbunătățirea serviciilor sociale destinate persoanelor cu dizabilități și copiilor din Prahova

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a demarat o nouă caravană de informare destinată potențialilor beneficiari de fonduri nerambursabile POR.

Această sesiune de informare are ca scop promovarea oportunităților de finanțare din cadrul Axei prioritare 8 „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale”, Prioritatea de investiții 8.1 „Investiţiile în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială, prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreare, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de colectivitățile locale”, Obiectivul Specific 8.3 „Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale” pentru Grupul vulnerabil: Persoane cu dizabilităţi şi pentru Grupul vulnerabil: Copii.

Astfel, astăzi, 13 iunie, a avut loc un seminar de informare pentru solicitanții eligibili din județul Prahova, care pot obține fonduri nerambursabile fie pentru restructurarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti, prin înfiinţarea de centre de zi şi locuinţe protejate la nivelul UAT Floreşti (prin Prioritatea de investiții 8.1/8.3 B), fie pentru centrele de plasament selectate de ANPDCA, în vederea închiderii şi a continuării procesului de dezinstituţionalizare pentru copii, și anume Centrul de Plasament Plopeni, Complexul de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” Ploieşti, Complexul de Servicii Comunitare „Sf. Maria” Vălenii de Munte şi Centrul de Plasament Sinaia (prin Prioritatea de investiții 8.1/8.3 C).

Mâine, 14 iunie, ADR Sud Muntenia va ajunge la Pitești, unde se va întâlni cu potențialii beneficiari din județul Argeș, la sediul Consiliului județean, începând cu ora 11:00.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241