Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
28
IUL
2017

S-au publicat ghidurile specifice Priorităţilor de Investiţii 5.1 şi 5.2 aferente apelurilor de proiecte dedicate sprijinirii obiectivelor Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării

Astăzi, 28 iulie, Autoritatea de Mangement pentru Programul Operaţional Regional a aprobat versiunile finale ale Ghidurilor solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aferente apelurilor de proiecte dedicate sprijinirii obiectivelor Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării în ceea ce priveşte Aria prioritară 3 a SUERD „Promovarea culturii şi turismului, a contactelor directe între oameni".


Ghidurile specifice sunt valabile pentru proiectele ce urmează a fi implementate în cele 12 judeţe riverane Dunării, respectiv Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa şi Teleorman pentru regiunea Sud-Muntenia. Astfel, acestea conțin informațiile specifice necesare în vederea deschiderii apelurilor, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.


Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic - aplicația MY SMIS.


Menţionăm că pentru pregătirea proiectelor este prevăzută o perioadă de aproximativ o lună de la data publicării ghidurilor specifice.


Ghidurile pot fi consultat pe website-ul Agenției – http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014-2020 > Program > Axe > Axa 5, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1282/axa-5--mediu-urban--patrimoniu-cultural/, precum și pe website-ul programului: www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241