Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
10
AUG
2017

A fost lansat apelul de proiecte pentru Prioritatea de investiții 7.1 – Infrastructura de turism - SUERD

În data de 10 august s-a lansat versiunea finală a Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelurile aferente POR/2017/7/7.1/SUERD/1 din cadrul Axei prioritare 7 „Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului”, Prioritatea de investiţii 7.1 „Sprijinirea unei creșteri favorabile ocupării forței de muncă, prin dezvoltarea potențialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care să includă reconversia regiunilor industriale aflate în declin, precum și sporirea accesibilității și dezvoltarea resurselor naturale și culturale specifice”, apel dedicat sprijinirii Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020.

Ghidul aferent Priorității de investiții 7.1 - Infrastructura de turism – SUERD, aprobat prin ordin al ministrului dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, se referă la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.

Depunerea aplicațiilor se face utilizând sistemul electronic MY SMIS.

Pentru pregătirea proiectelor este prevăzută o perioadă de aproximativ o lună de la data publicării Ghidului specific, astfel încât depunerea cererilor se va face începând cu 11 septembrie 2017, ora 10:00. Aplicațiile vor putea fi transmise până în data de 11 ianuarie 2018, ora 10:00.

Ghidul, împreună cu anexele aferente pot fi consultate pe website-ul Agenției – http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014-2020 > Program > Axe > Axa 7 – Turism > SUERD, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1284/axa-7--turism/, precum și pe site-ul programului - www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241