Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
21
AUG
2017

S-a deschis apelul de proiecte pentru îmbunătățirea infrastructurii de primiri urgențe, prin POR!

Vineri, 18 august, s-a emis ordinul pentru aprobarea Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Obiectivului Specific 8.2 „Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență”, Operațiunea B – Unități de primiri urgențe.

Începând cu 18 octombrie 2017, ora 12:00, timp de șase luni, unităţile administrativ-teritoriale pot depune, prin sistemul electronic My SMIS 2014+, cereri de finanțare în cadrul apelului P.O.R./2017/8/8.1/8.2.B/1/7 regiuni – cod apel POR/180/8/2.

Alocarea totală este de 61,74 milioane de euro. Rata de cofinanțare este acordată astfel: 50% din partea Uniunii Europene, prin FEDR, 48% din bugetul de stat, iar 2% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile ale proiectului reprezintă rata de cofinanțare din partea solicitantului.

Activitățile finanțate se referă la:

• reabilitarea/ modernizarea/ extinderea/ dotarea unităților de primiri urgențe/ componentelor de primiri urgențe din unitățile funcționale regionale de urgențe și din cadrul componentelor de interes strategic a rețelelor din unități spitalicești de urgență;

• accesibilizarea spațiului destinat serviciilor și a căilor de acces;

• asigurarea/ modernizarea utilităţilor generale şi specifice pentru unitățile de primiri urgențe/ componentele de primiri urgențe din unitățile funcționale regionale de urgențe și din cadrul componentelor de interes strategic a rețelelor din unități spitalicești de urgență (inclusiv branşarea la utilităţi pe amplasamentul obiectivului de investiții);

• construirea heliporturilor de suprafață sau în terasă.

Ghidul specific poate fi descărcat de pe site-ul dedicat implementării Programului Operațional Regional în regiunea Sud Muntenia, http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea Program > Axe > Axa 8 - Infrastructură de sănătate și socială, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1285/axa-8--infrastructura-de-sanatate-si-sociala/ sau de pe www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241