Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
12
SEP
2017

ADR Sud Muntenia demarează o nouă caravană de promovare POR 2014 – 2020!

În a doua jumătate a lunii septembrie, ADR Sud Muntenia organizează o caravană de informare pentru promovarea oportunităților de investiții din noile linii de finanțare lansate în cadrul Programului Operațional Regional.

Cu această ocazie vor fi prezentate și analizate condițiile de accesare a fondurilor nerambursabile destinate mediului public (autorități publice locale, direcții deconcentrate, unități de cult, precum și ONG-uri) din cadrul următoarelor priorități de investiții:

- din POR: P.I. 3.1 „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor” – Operaţiunile AClădiri rezidențiale și BClădiri publice; A.P. 3, P.I. 4e, O.S. 3.2 „Promovarea strategiilor de reducere a emisiilor de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritoriu, în particular zone urbane, inclusiv promovarea planurilor sustenabile de mobilitate urbană și a unor măsuri relevante pentru atenuarea adaptărilor”, P.I. 5.2 „Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului”P.I. 7.1 „Sprijinirea unei creșteri favorabile ocupării forței de muncă, prin dezvoltarea potențialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care să includă reconversia regiunilor industriale aflate în declin, precum și sporirea accesibilității și dezvoltarea resurselor naturale și culturale specifice”, P.I. 8.1 - Obiectivul Specific 8.3 „Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale”, Grupuri vulnerabile: Persoane cu dizabilități și Copii; P.I. 8.2 „Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență”, Operațiunea BUnități de primiri urgențe.

- din POR – SUERD (pentru județele Călărași, Giurgiu, Ialomița și Teleorman): P.I. 5.1 Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural”, P.I. 5.2 „Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban”, P.I. 6.1 „Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale”P.I. 7.1 „Sprijinirea unei creșteri favorabile ocupării forței de muncă, prin dezvoltarea potențialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care să includă reconversia regiunilor industriale aflate în declin, precum și sporirea accesibilității și dezvoltarea resurselor naturale și culturale specifice”.

Seminariile de informare vor avea loc astfel:

- 13 septembrie, mun. Călărași, sediul ADR Sud Muntenia;

- 14 septembrie, mun. Ploiești, sediul CJ Prahova;

- 19 septembrie, mun. Pitești, sediul CJ Argeș;

- 20 septembrie, mun. Târgoviște, sediul CJ Dâmbovița.

Cei interesați să participe la unul dintre aceste seminarii de informare sunt invitaţi să se înscrie prin formularul disponibil aici - https://goo.gl/forms/d7lXOX9TphNj0Qcs1.

Menționăm că pe site-ul http://regio.adrmuntenia.ro, secțiunea POR 2014 – 2020 > Știri, precum și pe pagina FB a Agenției - www.facebook.com/adrsudmuntenia/ vor fi postate în timp util informații privind Caravana de promovare POR 2014 - 2020.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241