Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
05
OCT
2017

Consultare publică pentru Ghidul solicitantului aferent îmbunătățirii infrastructurii educaționale primare și gimnaziale (P.I. 10.1)

Joi, 5 octombrie, a fost lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 10 „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”, Prioritatea de investiții 10.1 „Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare”, Obiectiv Specific 10.1 - Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Eventualele observații și propuneri pot fi transmise până în data de 20 octombrie a.c., la adresa de e-mail: regio@mdrap.ro.

Ghidul solicitantului, împreună cu anexele aferente pot fi consultate pe website-ul Agenției, secțiunea Program > Axe > Axa 10 – Infrastructură de educație, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1287/axa-10--infrastructura-de-educatie/, precum și pe website-ul programului: www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241