Pagina de internet a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia dedicată Regio- Programului Operational Regional 2014-2020!
16
OCT
2017

A fost revizuit Ghidul solicitantului pentru unitățile și componentele de primiri urgențe

Vineri, 13 octombrie, s-a modificat Ghidul solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelurile aferente Programului Operațional Regional, Axa prioritară 8 „Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale”, Prioritatea de investiții 8.1 „Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități”, Obiectivul specific 8.2 „Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență”, Operațiunea B – Unități de primiri urgențe.

Principalele modificări se referă la stabilirea valorii minime eligibile a proiectelor, la clauzele specifice aplicabile operațiunii și la Instrucțiunile de completare ale formularului cererii de finanțare.

Totodată, a fost introdusă activitatea de reabilitare/ modernizare/ dotare a heliporturilor existente, alături de cea de construire a noi heliporturi și au fost definite clar tipurile de cheltuieli conexe, în contextul modificării cheltuielilor eligibile.

De asemenea, au fost modificate condițiile inițiale de depunere a documentelor în contractare.

Restul condițiilor și prevederilor din ghidul specific ce nu se regăsesc în cadrul sintezei de modificări rămân neschimbate.

Ghidul solicitantului, împreună cu anexele aferente pot fi consultate pe website-ul Agenției, secțiunea Program > Axe > Axa 8 – Infrastructura de sănătate și socială, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/s1285/axa-8--infrastructura-de-sanatate-si-sociala/, precum și pe website-ul programului: www.inforegio.ro.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php:241 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/p2014/index.php on line 241