info regio

Domeniul major de interventie 3.2. Reabilitarea /modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale.

Domeniul major de interventie 3.2 – „Reabilitarea / modernizarea/ dezvoltarea  si echiparea infrastructurii serviciilor sociale” are ca obiectiv specific îmbunatatirea calitatii infrastructurii pentru serviciile sociale, prin sprijin acordat în mod echilibrat pe întreg teritoriul tarii, pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor la astfel de servicii.
Prin Programul Operational Regional se are în vedere cofinantarea unor proiecte vizând:
-    centrele sociale cu destinatie multifunctionala care pot acoperi o gama variata de servicii, cu scopul de a ajuta persoanele în dificultate, începând cu acceptarea lor în centru, pâna la rezolvarea unor probleme specifice cu care acestea se confrunta, temporar, inclusiv prin organizarea unor ateliere de lucru pentru dezvoltarea deprinderilor de viata independente si a competentelor profesionale.
-    investitii în centrele rezidentiale care asigura servicii de cazare de lunga durata, asigurându-se astfel un cadru adecvat de gazduire si îngrijire a persoanelor aflate în dificultate.
Activitatile orientative, eligibile în cadrul proiectului pot fi:
•    Modernizarea/ extinderea cladirilor centrelor sociale (spatii de cazare, cantine, grupuri sanitare etc.);
•    Modernizarea/ extinderea cladirilor pentru înfiintarea de noi centre sociale;
•    Modernizarea utilitatilor generale si specifice ale centrelor sociale;
•    Crearea/ modernizarea facilitatilor de acces pentru persoane cu dizabilitati;
•    Amenajarea unor ateliere de lucru în cadrul centrelor sociale;
•    Dotarea cu echipamente adaptate nevoilor beneficiarilor de servicii oferite de centrele sociale, inclusiv echipamente pentru persoane cu dizabilitati.
Incepand cu data de 28 martie 2011, orele 12.00, se suspenda procesul de depunere a cererilor de finantare in cadrul DMI.3.2.- "Reabilitarea /modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale", din regiunea Sud Muntenia.

Ghidul solicitantului. (varianta consolidată)
Reabilitarea /modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale. (Aceasta este varianta revizuită a Ghidului solicitantului, care include prevederile Corrigendum-ului nr.1, Corrigendum-ului nr.2 si ale Corrigendum-ului nr.3.). Cer
Corrigendum nr. 1 la ghidul solicitantului
incepand cu data de 24 aprilie 2008, cererile de finantare si dosarele pentru solicitarea finantarii in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 - Axa prioritara 3 - „Imbunatatirea infrastructurii sociale

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231