info regio

Domeniul major de interventie 4.3 : Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor

Se redeschide sesiunea de depune a proiectelor pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

Cererile de proiecte pot fi depuse la sediul Agenţiei în intervalul 20 martie, ora 10:00 - 17 aprilie, ora 14:00. Bugetul orientativ alocat acestei cereri de proiecte pentru regiunea de dezvoltare Sud Muntenia este de 13,55 milioane de euro.

Deschiderea acestui nou apel de proiecte a fost posibilă datorită realocării fondurilor rămase neacoperite de contractele din cadrul Domeniului major de intervenţie 4.1 „Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală”.

Ghidul se adresează potențialilor solicitanți de finanțare nerambursabilă, respectiv societăților comerciale sau cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor.

Ghidul solicitantului consolidat pentru domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” s-a publicat marți, 11 martie 2014 .

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat marți, 18 martie, un Seminar de informare pentru potenţialii beneficiari de fonduri REGIO în vederea sprijinirii dezvoltării microîntreprinderilor. În urma discuțiilor dintre potențialii beneficiari și reprezentanții ADR Sud Muntenia, precum și din activitatea de help-desk a Agenției, a fost întocmită o listă cu răspunsurile la întrebările frecvent întâlnite pentru DMI 4.3 - Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor.

Mai jos, sunt atașate: prezentarea susținută de reprezentanții ADR Sud Muntenia, lista răspunsurilor la întrebările cel mai des primite din partea potențialilor beneficiari și minuta întâlnirii.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231