info regio

Ghidul solicitantului

Ghidul solicitantului  reprezintă un îndrumar pentru completarea corectă a unei Cereri de finanţare de către solicitanţii de finanţare nerambursabilă, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Pentru fiecare domeniu major de interventie (sub-domeniu) a fost elaborat cate un ghid al solicitantului care se adreseaza, in principal, potentialilor solicitanti de finantare nerambursabila.

Pe de alta parte, Ghidul solicitantului nu are are valoare de act normativ şi nici nu exonerează solicitanţii de obligaţia respectării legislaţiei în vigoare la nivel naţional şi comunitar.

 

Pentru orice clarificări vă rugăm să vă adresaţi:

  • Organismului  Intermediar din cadrul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia , unde solicitanţii pot fi asistaţi, în mod gratuit, în clarificarea unor aspecte legate de completarea şi pregătirea cererii de finanţare (info.regio@adrmuntenia.ro).
  • Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (info@mdrt.ro).  

Întrebările şi răspunsurile care pot fi relevante şi pentru alţi potenţiali solicitanţi, vor fi publicate pe pagina web a programului (www.inforegio.ro) precum si pe pagina de internet a Agentiei dedicata Regio http://regio.adrmuntenia.ro).

Continutul ghidului poate fi amendat, ca urmare a modificarilor legislative survenite si de aceea este bine sa consultati periodic varianta actualizata a documentului (toate modificarile vor fi publicate pe pagina de internet a programului, www.inforegio.ro, si pe pagina  de internet a Agentiei).


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231