info regio

Sub-domeniul POLI DE CRESTERE

Aceasta este prima cerere deschisa, cu depunere continua, de proiecte lansata în cadrul domeniului de interventie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, pentru polii de crestere desemnati prin HG nr.998/2008, cu modificarile si completarile ulterioare. La nivelul regiunii Sud Muntenia, polul de crestere a fost desemnat municipiul Ploiesti si arealul de influenta al acestuia (Boldesti – Scaieni, Plopeni, Baicoi, Aricestii – Rahtivani, Targsorul Vechi,    Brazi, Barcanesti, Berceni, Bucov, Valea Calugareasca, Paulesti, Blejoi, Dumbravesti).
Potrivit Ghidului pentru polii  de crestere, planul integrat de dezvoltare este un document de planificare comprehensiva a dezvoltarii polului de crestere -  care contine strategia de dezvoltare pe termen lung a acestuia -  al carui scop îl constituie asigurarea cresterii economice si crearea  de locuri de munca, plan care se implementeaza prin proiectele individuale identificate în planul de actiune.
Planurile integrate de dezvoltare ale polilor de crestere se finanteaza din toate Programele Operationale finantate din Instrumente Structurale, respectiv Programul Operational Regional, POS Cresterea Competitivitatii Economice, POS Mediu, POS Dezvoltarea Resurselor Umane, POS Transport, POS Dezvoltarea Capacitatii Administrative, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala – Programul National pentru Dezvoltare Rurala, alte surse publice si private, banci, inclusiv BEI.
Localitatile din componenta polilor de crestere pot depune cereri de finantare pentru proiecte individuale si în cadrul altor Axe prioritare ale Programului Operational Regional, cu exceptia acelor proiecte care sunt incluse în Planul integrat de dezvoltare si pentru care se solicita finantare în cadrul Axei prioritare 1.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231