info regio

2.1 Īmbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale

Obiectivul Axei prioritare 2  „Îmbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale”  îl reprezinta îmbunatatirea accesibilitatii regiunilor si mobilitatii populatiei, bunurilor si serviciilor, in vederea stimularii dezvoltarii economice durabile.
În cadrul acestei axe prioritare exista un singur domeniu major de interventie respectiv 2.1 „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane-inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura.
Domeniul major de interventie 2.1 vizeaza reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, a strazilor urbane, precum si constructia/reabilitarea soselelor de centura cu statut de drum judetean si/sau urban, având un rol important în economia regiunilor, întrucât reprezinta o preconditie a dezvoltarii regiunilor si a unor zone mai izolate în cadrul regiunilor.
Alocarea financiara pentru domeniul major de interventie 2., pentru Regiunea Sud Muntenia,  este 124,76 milioane de Euro.
La nivelul regiunii noastre, procesul de depunere a cererilor de finantare a fost suspendat incepand cu data de 11 martie  2009, orele 16.30.

Ghidul solicitantului februarie 2009
Aceasta este varianta revizuita a Ghidului solicitantului pentru Axa prioritara 2, domeniul major de interventie 2.1.- "Reabilitarea si modernizarea ret elei de drumuri judetene si strazi urbane - inclusiv constructia/ reabilitarea soselelor de centura"

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231