info regio

OCT

21

2015

Studenţii de la Universitatea „Valahia”, invitaţi la o sesiune de informare despre programul Regio
În data de 21 octombrie, ADR Sud Muntenia a organizat Sesiunea de informare destinată studenţilor de la Universitatea „Valahia” din Târgovişte.

Acest eveniment a avut ca scop promovarea Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, prin informarea studenţilor cu privire la beneficiile pe care le aduc proiectele finanţate prin acest program în regiunea Sud Muntenia, contribuţia acestuia la dezvoltarea comunităţilor locale şi, nu în ultimul rând, impulsionarea interesului tinerilor pentru oportunităţile oferite prin obţinerea de finanţări europene.

Astfel, cu această ocazie, studenţilor le-au fost prezentate activităţile derulate de Agenţie în vederea stimulării creșterii economice durabile și echilibrate a regiunii noastre, noţiuni generale despre accesarea fondurilor europene prin Regio, exemple de proiecte de succes implementate în Sud Muntenia, dar şi despre noile oportunităţi de finanţare pentru perioada de programare 2014 – 2020.

În încheiere, tinerii prezenţi au fost informaţi de către directorul adjunct Dezvoltare şi Comunicare al Agenţiei, Daniela Traian, despre oportunităţile de carieră oferite de ADR Sud Muntenia, prin programul destinat studenţilor din ani terminali. Prin această iniţiativă de angajare a tinerilor cu contract de muncă, pe perioada vacanţei de vară, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană, dar şi cu un mediu de lucru performant.

Evenimentul, la care au participat peste 60 de studenţi, a fost organizat cu sprijinul Axei prioritare 6 „Asistenţă tehnică”, finanţată din Regio, acesta având ca obiectiv diseminarea rezultatelor implementării Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 în Sud Muntenia şi informarea tinerilor cu privire la sprijinul, implicarea şi contribuţia Uniunii Europene la dezvoltarea echilibrată a regiunilor României.

Această acţiune face parte din seria de evenimente organizate în parteneriat cu universităţile din regiunea Sud Muntenia, încă din anul 2011, fiind cea de-a şaptea sesiune de informare destinată studenţilor noştri.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.
inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231