info regio

DEC

11

2015

Instrucțiunea nr. 144/10.12.2015, privind încheierea de acte adiţionale de prelungire a duratei contractelor de finanţare ce nu se finalizează la termen
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (AM POR) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Regionale a publicat Instrucțiunea nr. 144/10.12.2015, privind încheierea de acte adiţionale de prelungire a duratei contractelor de finanţare ce nu se finalizează în perioada de implementare, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor şi indicatorilor proiectului şi în vederea asigurării funcţionalităţii acestuia.

Conform acestui document, toate contractele cuprinse în „Lista proiectelor cu risc de neimplementare în perioada de eligibilitate a POR 2007 – 2013” vor putea face obiectul unor acte adiţionale de prelungire a duratei acestora, prin acordarea unui termen de finalizare, dar nu mai târziu de 30 iunie 2016, în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor şi indicatorilor şi în vederea asigurării funcţionalităţii din surse proprii ale beneficiarilor (cheltuieli neeligibile în cadrul proiectelor). În acest sens, beneficiarii vor pregăti, împreună cu OI POR, actele adiţionale, astfel încât acestea să fie transmise AM POR semnate de beneficiari şi OI POR până cel târziu în data de 23 decembrie 2015.

Instrucțiunea poate fi descărcată de pe site-ul dedicat implementării POR 2007 - 2013 în Sud Muntenia, regio.adrmuntenia.ro, în secțiunea Clarificări utile, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/instructiunea144.pdf.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231