info regio

MAR

08

2016

S-a publicat manualul de utilizare a sistemului MySMIS
Începând de astăzi, 8 martie, pe site-ul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia - http://regio.adrmuntenia.ro găsiţi ultima versiune a manualului de utilizare a sistemului informatic pentru depunerea proiectelor europene - MySMIS2014+, realizat de Ministerul Fondurilor Europene. Cu ajutorul acestui manual, cei care doresc să obţină finanţare din fonduri europene vor putea să-şi completeze mai uşor aplicaţiile online. MySMIS2014 poate fi utilizat pentru testare publică până în data de 18 martie a.c..
Documentele aferente ultimei versiuni a manualului se regăsesc pe website-ul nostru - http://regio.adrmuntenia.ro, secţiunea dedicată POR 2014 – 2020, link: http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/.
În cazul în care aveţi nelămuriri privind acest manual sau sesizaţi probleme de soft, vă rugăm să transmiteţi comentarii la adresa de e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.
Reamintim că aplicaţia MySMIS a fost elaborată de către MFE, împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru a facilita schimbul electronic de informații între beneficiari și autoritățile cu atribuții în gestionarea fondurilor europene structurale și de investiții.
Orice persoană juridică interesată de testarea aplicației IT trebuie să fie înregistrată în sistem de către reprezentantul legal sau un împuternicit al acestuia, obligatoriu prin utilizarea propriului Certificat digital calificat pentru semnarea electronică a documentelor.
Certificatele digitale calificate sunt folosite și în alte situații de interacțiune cu autoritățile (ex.: depunerea de declaraţii fiscale la ANAF). Sunt acceptate în sistem toate certificatele digitale calificate emise în condițiile legii. În cadrul proiectelor ce urmează a fi finanțate, costurile aferente procurării certificatelor digitale calificate sunt eligibile.
Totodată, menţionăm că atât în faza de testare, cât și după lansarea în producție, o persoană juridică va putea înscrie mai mulți utilizatori pentru completarea informațiilor din cererea de finanțare. Apelurile deschise în sistem în perioada de testare vor conține prevederi ale ghidurilor ce pot suferi modificări în varianta finală.
ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din POR 2014 - 2020 puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.
inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231