info regio

MAR

29

2016

Garanții pentru IMM-uri în valoare de 100 de milioane de euro!
Comisia Europeană a adoptat, marţi, 29 martie, Programul Operaţional „Iniţiativa pentru IMM-uri” 2014-2020, pentru îmbunătăţirea accesului la finanţare a întreprinderilor mici şi mijlocii din România! 

Valoarea investiţiei oferite prin Fondul European pentruDezvoltare Regională, sub formă de garanții, este de așteptat să crească de patru ori - până la 400 de milioane de euro sau mai mult - datorită efectului de pârghie al investițiilor private în credite pentru IMM-uri. 
Programul are ca obiectiv încurajarea statelor membre să utilizeze inițiativa comună elaborată de Comisie și Grupul Băncii Europene de Investiții (BEI), pentru a stimula accesul la finanțare al întreprinderilor mici europene.

Cele 100 de milioane de euro prevăzute pentru programul „Iniţiativa pentru IMM-uri” au fost realocate din Programul Operaţional Regional 2014-2020, unde au fost iniţial planificate pentru garanţii. Păstrând acest obiectiv iniţial, Programul „Iniţiativa pentru IMM-uri” va pune în aplicare schema într-un mod mai eficient, datorită implicării grupului BEI şi a fondurilor programului „Orizont 2020”.
inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231