info regio

APR

14

2016

Caravana POR 2014 – 2020, la Ploieşti: Promovarea oportunităţilor de finanţare active pentru autorităţile publice din Sud Muntenia
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional, a organizat la Ploieşti, un nou seminar de informare destinat potenţialilor beneficiari, în cadrul caravanei POR 2014 – 2020.

La evenimentul, ce a avut loc la Palatul Culturii din Ploieşti, au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din municipiile şi oraşele din Prahova, precum şi reprezentanţi ai staţiunilor turistice, balneare şi balneoclimaterice din regiunea Sud Muntenia. În cadrul acestui seminar de informare au fost prezentate condiţiile de accesare a fondurilor nerambursabile alocate prin POR 2014 – 2020, pentru reabilitarea termică a clădirilor rezidenţiale, dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural, revitalizarea oraşelor şi dezvoltarea infrastructurii de turism.

În deschiderea evenimentului, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Andrei Toader, în calitate de gazdă, a mulţumit Agenţiei pentru sprijinul oferit autorităţilor din judeţul Prahova: „În primul rând vreau să mulţumesc Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia pentru faptul că îşi dă foarte mult interesul şi vine în sprijinul nostru, al autorităţilor locale, pentru a reuşi în această sesiune să fim cât mai pregătiţi, să începem cu dreptul acest nou Program Operaţional Regional. Ne dorim ca în acest exerciţiu financiar să realizăm cât mai multe proiecte, pe care să le finalizăm în timp util.”

La rândul său, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a prezentat tema acestui seminar de informare, declarând următoarele: „Am pornit caravana de promovare a programului Regio 2014 – 2020, pentru a veni în sprijinul autorităţilor din Sud Muntenia cu detalii importante despre noile oportunităţi de finanţare din primele priorităţi de investiţii care s-au lansat până în acest moment în cadrul programului. Astfel, vă informăm că până în prezent au fost lansate ghidurile specifice pentru cinci priorităţi de investiţii. Prin aceste linii de finanţare, autorităţile publice locale de la nivelul regiunii Sud Muntenia vor putea obţine fonduri europene nerambursabile pentru investiţii ce vizează creşterea eficienței energetice în mediul urban pentru clădiri rezidenţiale (Prioritatea de investiţii 3.1 A), conservarea şi valorificarea patrimoniului natural şi cultural (Prioritatea de investiţii 5.1), îmbunătăţirea mediului urban (Prioritatea de investiţii 5.2), modernizarea drumurilor judeţene (Prioritatea de investiţii 6.1) şi dezvoltarea infrastructurii de turism (Prioritatea de investiţii 7.1).

Pe măsură ce se vor lansa şi celelalte priorităţi de investiţii vom continua caravana de promovare a POR 2014 - 2020 în toate judeţele regiunii Sud Muntenia. Rugămintea şi îndemnul nostru sunt să ne contactaţi de fiecare dată când apar nelămuriri sau probleme, astfel încât împreună să încercăm să le rezolvăm, pentru ca aplicaţiile dumneavoastră să fie cât mai bine realizate şi să aibă cât mai multe şanse de finanţare”.

 

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231