info regio

IUN

23

2016

POR 2014 – 2020: Despre oportunităţile de finanţare pentru Microîntreprinderi, la Giurgiu
Caravana POR 2014 – 2020 a continuat astăzi, 23 iunie, la Giurgiu, unde ADR Sud Muntenia s-a întâlnit cu reprezentanţi ai mediului privat din judeţ, pentru a discuta despre condiţiile de accesare a  fondurilor nerambursabile din POR 2014 – 2020, Prioritatea de Investiţii 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Prin acest prim apel competitiv de proiecte, ce va fi deschis în data de 27 iulie, aplicanţii pot depune o singură cerere de finanţare, prin care pot solicita fonduri europene pentru: investiţii în lucrări de construire, modernizare sau extindere de spaţii de producţie sau prestare servicii, achiziţionare de echipamente, investiţii în active necorporale sau în realizarea de instrumente de comercializare online.

Mâine, Caravana POR 2014 – 2020 ajunge la Slobozia, unde va avea loc ultimul seminar de promovare a oportunităţilor de finanţare pentru Microîntreprinderi (Prioritatea de investiţii 2.1), organizate în judeţele regiunii Sud Muntenia, pentru a sprijini potenţialii beneficiari înainte de deschiderea apelului de depunere de proiecte.  

Seminarul de informare va avea loc la sediul Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, începând cu ora 11:00. Pentru înscriere, vă invităm să completaţi formularul de înregistrare la acest eveniment disponibil aici - http://goo.gl/forms/XhIrg1SaaNcIbLFh2.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231