info regio

IUL

25

2016

Ghidul solicitantului pentru Prioritatea de investiții 2.2. – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, lansat spre consultare publică
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat spre consultare publică Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.2. – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Prioritatea de investiție 2.2. va sprijini dezvoltarea IMM-urilor pentru îmbunătățirea capacităților avansate de dezvoltare a produselor și a serviciilor, în vederea creșterii competitivității economiilor regionale și naționale.

Finanțarea disponibilă în cadrul acestei priorități se adresează societăților constituite în baza Legii nr. 31/1990 privind societățile, republicată, cu modificările și completările ulterioare sau în baza Legii nr. 1/2005 privind organizarea şi funcţionarea cooperaţiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare, care se încadrează în categoria IMM-urilor non-agricole din mediul urban, precum și întreprinderilor mijlocii non-agricole din mediul rural.

Sunt eligibile investițiile ce se realizează într-una din următoarele regiuni de dezvoltare: Nord Est, Sud Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Vest, Nord Vest, Centru.

Alocarea prezentului apel de proiecte este de 172,94 milioane euro, regiunii Sud Muntenia revenindu-i 27,22 milioane euro.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 200.000 euro și maximum 1 milion euro.

Documentele aferente ghidului pot fi consultate pe website-ul dedicat implementării Regio în Sud Muntenia – http://regio.adrmuntenia.ro > Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, http://regio.adrmuntenia.ro/por_2014-2020/, link: http://regio.adrmuntenia.ro/imagini/upload/22ghidul_specific.rar sau pe site-ul Regio, http://www.inforegio.ro.

Eventualele observații sau comentarii la Ghidul specific pot fi transmise la adresa de e-mail: info@mdrap.ro, până în data de 24 august a.c., ora 16:00.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231