info regio

SEP

08

2010

Corrigendum nr. 4 pentru DMI 3.2. si DMI 3.3.
Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a dat publicitatii Corrigendum nr. 4 la Ghidul solicitantului  pentru DMI 3.2. Reabilitarea /modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale si Corrigendum. De asemenea a fost publicat Ghidul solicitantului, varianta consolidată - septembrie 2010 (aceasta este varianta revizuită a Ghidului solicitantului care include prevederile Corrigendum-ului nr.1, Corrigendum-ului nr.2, Corrigendum-ului nr.3. şi ale Corrigendum-ului nr. 4). Cererea deschisă de proiecte a fost lansată pe data de 28 ianuarie 2008.

Tot pentru Axa 3, Autoritatea de Management a dat publicitatii Corrigendum nr. 4  la Ghidul solicitantului  pentru DMI 3.3 Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă.

Documentele descrise mai sus au fost publicate pe site la sectiunea Ghidul solicitantului http://regio.adrmuntenia.ro/axa-3-p8.html.
inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231