info regio

APR

04

2011

Reuniune de lucru pe tema Polilor de Competitivitate
In data de 6 aprilie 2011 are loc la Calarasi, la sala de conferinte a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, seminarul regional de consultare si informare ce are ca tema elaborarea schemei ajutorului de stat si a Ghidului Solicitantului pentru operatiunea “ Poli de competitivitate”.
Evenimentul , organizat de catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri,  va incepe la ora 11.00.
Polul de competitivitate este o asociere, intr-un spatiu geografic definit, intre intreprinderi, centre de cercetare si institutii de educatie angajate intr-o colaborare parteneriala ( strategia comuna de dezvoltare fiind un element esential), cu scopul de a genera sinergii in jurul unor proiecte innovative orientate spre una sau mai multe piete. Un astfel de pol nu are o localizare impusa, astfel incat din punct de vedere teritorial, un pol de competivitate poate fi plasat intr-o singura locatie zonala, cat si in zone ce apartin mai multor regiuni de dezvoltare din Romania.
In cadrul reuniunii vor fi supuse debaterii  3  variante ale schemei de implelementare a operatiunii “ Poli de competitvitate” cu scopul obtinerii de sugestii, opinii si informatii in vederea selectarii celei mai adecvate dintre versiunile propuse.
inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231