info regio

MAI

19

2011

Directorul ADR Sud Muntenia prezent la postul de televiziune N24 plus
 In data de 20 mai 2011, dl director Liviu Musat este invitat la emisiunea Costul vietii, moderata de realizatorul tv  Eugen Rusu. Emisiunea este difuzata, in direct,  la postul de televiziune N24plus incepand cu ora 17.00. 
In cadrul emisiunii, reprezentantul ADR Sud Muntenia va avea o interventie cu tema Programul Operational Regional, Axa 1 SPRIJINIREA DEZVOLTARII DURABILE A ORASELOR – POLI URBANI DE CRESTERE.
Aceasta axa prioritara are ca scop cresterea calitatii vietii si crearea de noi locuri de munca prin reabilitarea infrastructurii urbane, imbunatatirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale, precum si prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor si a antreprenoriatului. 
Asteptam intrebarile dumnneavoastra, opiniile sau recomandarile cu privire la aceasta tema  la urmatoarea adresa de e mail: director@adrmuntenia.ro
 
inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231