info regio

IUN

17

2011

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia lansează un program destinat în exclusivitate studenţilor
ADR Sud Muntenia selectează studenţi în vederea angajării pe perioada vacanței. Aceştia vor putea lucra pe perioada vacanței, pe bază de contract de muncă, pe perioadă determinată, într-una din cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.
Avantaje oferite:
•    Familiarizarea cu programele finanţate de Uniunea Europeană;
•    Mediul de lucru performant;
•    Posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor;
•    Salariu atractiv.
Selecţia studenţilor se va face pe baza CV-ului. Prioritate vor avea persoanele care urmează cursurile unei facultăţi economice sau tehnice ( de preferință construcţii). Cunoaşterea limbii engleze reprezintă un avantaj. Interviul, la care vor fi chemaţi candidaţii selectaţi, va avea loc pe data de 11 iulie 2011, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
    Aşteptăm CV-urile(modelul Europass) dumneavoastră însoţite de o adeverinţă care să ateste faptul că aveți statutul de student și urmați cursurile unei instituţii de învăţământ superior-studii la zi, în ani terminali   (III sau IV), cuprinzând și precizarea expresă a perioadei de vacanță.  Aceste documente se depun până pe data de 8 iulie 2011, la sediul ADR Sud Muntenia, Str. General Constantin Pantazi, nr. 7A, municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi, cod postal 910164, tel. 0242-331-769, fax 0242-313-167, e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro, persoană de contact: Oana MÂŢU, Şef Birou Resurse Umane.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231