info regio

NOI

15

2011

Sesiune de informare destinată parlamentarilor din regiunea Sud Muntenia.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, organizeaza evenimentul  Sesiune de informare destinată parlamentarilor din regiunea Sud Muntenia. 

Actiunea va avea loc în data de 16 noiembrie a.c. cu începere de la orele 15.00 şi se va desfăşura la sediul ADR din municipiul Călăraşi (Str. General Constantin Pantazi, nr. 7A, Călăraşi).

Scopul organizării acestei întâlniri este de a dezbate, la jumătatea perioadei de implementare,  rezultatele Regio (Programului Operaţional Regional 2007-2013) în regiunea noastră şi, implicit, stadiul implementării proiectelor în colegiile parlamentare.  În acelaşi timp,  dorim să cunoaştem punctul  de vedere al parlamentarilor referitor la procesul de planificare pentru următoarea perioadă de programare(2014 – 2020). O altă temă pe care o propunem este cea  reprezentată de  priorităţile de investiţii în regiunea Sud Muntenia şi corelarea nevoilor identificate cu obiectivele tematice atât de la nivel european, cât şi naţional.

 

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231