info regio

APR

27

2012

A aparut versiunea consolidata a Manualului de Identitate Vizuala Regio

Începând cu data de 1 mai 2012 va intra în vigoare Manualul de Identitate vizuală (MIV) pentru Regio, ediţia a III-a, versiunea consolidată, martie 2012.

Noua versiune a MIV aduce completări şi clarificări la versiunea în vigoare însă nu necesită efectuarea de modificări la Anexa II a contractelor de finanţare şi va intra în vigoare pentru materialele de informare şi publicitate ce se vor realiza începând cu data de 1 mai 2012, chiar şi în cazul în care  contractele aferente acestora au fost semnate anterior acestei date.

Manualul este publicat pe site-ul nostru, atât in format editabil cat si in format .pdf la sectiunea Identitate vizuală Regio http://regio.adrmuntenia.ro/s36/identitate-vizuala-regio/

De asemenea, pentru a veni in sprijinul beneficiarilor de fonduri Regio , au fost publicat si noile machete editabile pentru materialele de informare si publicitate.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231