info regio

IUN

20

2012

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenților

ADR Sud Muntenia selectează studenți în vederea angajării pe perioada vacanței de vară. Aceștia vor lucra pe bază de contract individual de muncă pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituții din regiunea Sud Muntenia.

Avantaje oferite:

-      Familiarizarea cu programele finanțate de Uniunea Europeană;

-      Mediul de lucru performant;

-      Posibilitatea încheierii unor contracte individuale de muncă la terminarea studiilor;

-      Salariu atractiv;

Selecția studenților se va face pe baza C.V.-urilor ( tip C.V. Europass). Prioritate vor avea persoanele care urmează cursurile unei facultăți economice sau tehnice.

Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună un CV , însoțit de o adeverință care să ateste faptul că au statutul de student și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior – studii la zi, în ani terminali (III sau IV), cuprinzând și precizarea expresă a perioadei de vacanță. Aceste documente se depun până la data de 6 iulie 2012, ora 12.00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași. Persoană de contact: MÂŢU IOANA- șef birou resurse umane; e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro ; tel: 0242-331.769.

 

Interviul la care vor fi chemați candidații selectați va avea loc în data de 10 iulie 2012, ora 10.00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, din Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231