info regio

AUG

31

2012

La Slobozia s-a inaugurat un spaţiu de joacă modern pentru copii, finanţat prin Regio!

În data de 31 august, la Slobozia a fost inaugurat un spaţiu de joacă destinat copiilor din judeţul Ialomiţa, ce a fost construit şi modernizat în cadrul proiectului „Fun House – împreună creştem mai frumoşi”. Pentru realizarea acestui loc de joacă, SC PROJECT CONSTRUCT SRL, în calitate de beneficiar, a primit asistenţă financiară nerambursabilă din Regio - Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprin-derilor”. 

La acest eveniment au participat directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai direcţiilor deconcentrate, precum şi reprezentanţi ai mass-mediei. 

Valoarea totală a proiectului este de 1.108.542,95 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 798.302,88 lei, reprezentând fonduri nerambursabile FEDR. Contractul de finanţare a fost semnat în aprilie 2011, având o durată de implementare de 16 luni. Obiectivul specific al acestei investiţii a vizat înfiinţarea unui loc de joacă pentru copiii din Slobozia, dar şi din localităţile ialomiţene învecinate, care, prin serviciile oferite, să contribuie la dezvoltarea fizică, afectivă şi socială a acestora.        

Cu ajutorul fondurilor nerambursabile Regio s-a construit o clădire în suprafaţă de 150 mp, pe un teren de 540 mp, ce va deservi ca loc de joacă pentru copii, şi s-au realizat lucrări de instalaţii electrice, sanitare, de alimentare cu gaze naturale, termice, dar şi sisteme de sonorizare şi supraveghere. Totodată, în vederea dotării spaţiului s-au achiziţionat următoarele: un complex de joacă gonflabil, o saltea elastică, trei căsuţe de joacă, cinci balansoare, 10 saltele, un set de mobilier, alcătuit din scaune, mese, canapele şi vestiare, echipamente IT, precum şi diverse produse electronice şi electrocasnice pentru uzul gospodăresc.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231