info regio

SEP

07

2012

INSTRUCTIUNE AM POR NR. 92

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a emis INSTRUCTIUNEA NR. 92 privind unele măsuri pentru revizuirea proiectelor tehnice de execuţie de către beneficiari, precum şi pentru rezilierea contractelor de execuţie lucrări din cadrul contractelor de finanţare încheiate prin Programul Operaţional Regional.

În vederea fluidizării procesului de revizuire a proiectelor tehnice de execuţie, AM a indentificat trei situaţii ce necesită o reglementare riguroasă, după cum urmează:

-revizuirea proiectului tehnic de execuţie înainte de lansarea procedurii de achiziţie publică;

- revizuirea proiectului tehnic de execuţie ulterior rezilierii contractului de lucrări;

- revizuirea proiectului tehnic de execuţie fără rezilierea contractului de lucrări şi încheierea unui act adiţional la contractul de lucrări/contract de lucrări suplimentare.

Textul integral al INSTRUCŢIUNII NR. 92  este publicat pe site-ul nostru la secţiunea Clarificări utile, http://regio.adrmuntenia.ro/s22/clarificari-utile/

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231