info regio

SEP

14

2012

Prima structură de afaceri finanţată din Regio a fost finalizată!

La mijlocul lunii septembrie se finalizează primul proiect de dezvoltare a unei structuri de afaceri la nivelul regiunii Sud Muntenia, finanţat prin Regio. SC Camion Logistic SRL va organiza luni, 17 septembrie, începând cu ora 11:00, la locația companiei, de pe Autostrada Bucureşti - Piteşti (km 23), o conferinţă de presă, în cadrul căreia va fi prezentată investiţia, ce a fost realizată cu sprijin financiar nerambursabil Regio. 

SC Camion Logistic SRL, în calitate de beneficiar, a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Centru Multifuncțional de dezvoltare a afacerilor” la sfârşitul lunii aprilie 2010, fiind primul de la nivelul regiunii Sud Muntenia care a obţinut asistenţă nerambursabilă Regio pentru dezvoltarea unei structuri de afaceri. Proiectul a primit finanțare în cadrul Axei prioritare 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, Domeniul major de intervenție 4.1 „Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanță regională și locală”, valoarea totală fiind de 16.005.954,82 lei.

Prin realizarea acestei investiții s-a urmărit dezvoltarea economică locală, atragerea investițiilor și crearea de locuri de muncă. Astfel, s-a creat o structură de sprijinire a afacerilor clar delimitată, pentru a asigura spații pentru desfășurarea de activități economice de prestare servicii pentru firmele din cadrul structurii. Aceasta a fost dotată cu birouri, sală de conferințe, hală service mijloace de transport marfă, depozit, platforme de parcare, zone de aşteptare, precum şi spații tehnice. 

„SC Camion Logistic SRL din Giurgiu este primul beneficiar de fonduri europene nerambursabile Regio pentru dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor. Prin realizarea acestui proiect Regio va crește potențialul de dezvoltare a activităților economice din zona Giurgiu, structura de afaceri din comuna Bolintin Deal devenind astfel un punct de atracție a investitorilor”, a declarat Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

 

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231