info regio

OCT

08

2012

Sesiune de informare destinată parlamentarilor din regiunea Sud Muntenia

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, are deosebita plăcere de a fi gazda Sesiunii de informare destinată parlamentarilor din regiunea Sud Muntenia.  Evenimentul va avea loc în data de 10 octombrie a.c., cu începere de la ora 15:00, locul desfăşurării fiind sediul ADR din municipiul Călăraşi.

Scopul organizării acestei întâlniri este de a dezbate, la jumătatea perioadei de implementare, rezultatele Regio - Programul Operaţional Regional 2007-2013 în Sud Muntenia. În acelaşi timp, dorim să avem o abordare comună în ceea ce priveşte procesul de planificare pentru următoarea perioadă de programare 2014 – 2020. Cu această ocazie, vom avea prilejul să supunem discuţiei  aspecte referitoare la priorităţile de investiţii în regiunea Sud Muntenia şi corelarea nevoilor identificate cu obiectivele tematice atât de la nivel european, cât şi naţional.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231