info regio

OCT

30

2012

Intalniri cu studentii din regiunea Sud Muntenia

ADR Sud Muntenia continuă seria de evenimente Sesiune de informare destinată studenţilor din regiunea Sud Muntenia. Prima întâlnire informală a avut loc în municipiul Călăraşi, în data de 11 octombrie, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, Facultatea de Management Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, la care au participat peste 70 de studenţi. Cel de-al doilea eveniment a avut loc în municipiul Târgovişte, în data de 30 octombrie, la Universitatea „Valahia”, unde au fost prezenţi peste 200 de tineri studenţi.

          Organizarea acestor evenimente a avut ca scop promovarea Regio - Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 în rândul studenţilor, precum şi impulsionarea interesului tinerilor pentru oportunităţile oferite de finanţările europene. Astfel, studenţilor le-au fost prezentate noţiuni generale despre accesarea fondurilor europene prin Regio, dar şi câteva exemple de succes din judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, de implementare a unor proiecte realizate cu asistenţă nerambursabilă prin acest program. Totodată, s-au purtat discuţii pe tema procesului de planificare pentru următoarea perioadă de programare (2014 – 2020). Astfel, au fost abordate subiecte privind noul context al programării strategice pentru Sud Muntenia, precum şi noile orientări la nivel european, ce vor ghida programarea instrumentelor structurale pentru perioada 2014 - 2020.                                                         

          Cele două evenimente, la care au participat peste 270 de studenţi, au fost organizate cu sprijinul Axei prioritare 6 „Asistenţă tehnică”, finanţată din REGIO, acestea având scopul de a disemina rezultatele implementării Programului Operaţional Regional în Sud Muntenia. Următoarea întâlnire va avea loc la începutul lunii noiembrie, când partenerii de dialog vor fi studenţii de la Universitatea din Piteşti.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231