info regio

IAN

15

2013

b.fonduri-ue.ro - site destinat beneficiarilor de instrumente structurale

Sunteţi beneficiarul unei finanţări din fonduri structurale sau de coeziune, sau vă gândiţi să aplicaţi pentru finanţare? Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale (CIIS) a lansat un site național dedicat beneficiarilor de proiecte finanţate prin Instrumentele Structurale.

Site-ul este dezvoltat pe o platformă interactivă dinamică, în cadrul căreia beneficiarii fondurilor structurale și de coeziune au posibilitatea de a-și promova proiectele și rezultatele, precum și de a face schimb de bune practici. Fiecare beneficiar înscris are propriul profil, cu date despre organizaţia sa și prezentări ale proiectelor în derulare sau finalizate.

Cum toate proiectele cu finanţare nerambursabilă impun activităţi de publicitate, site-ul vine în întâmpinarea acestor nevoi. Utilizatorii care își fac profiluri pe site pot să-l folosească pentru a promova evenimentele din cadrul proiectelor, pentru a anunţa și prezenta cursurile și seminariile organizate sau pentru a publica anunţurile și documentele aferente procedurilor de achiziţie publică.

Pe lângă proiectele înscrise de către beneficiari, utilizatorii pot consulta proiecte de succes și exemple de bune practici implementate în România, recomandate de către autorităţile de management și organismele intermediare ale programelor operaţionale.

În plus, site-ul conţine mai multe resurse utile pentru beneficiari: lista autorităţilor care oferă finanţare, secţiune de ABC fonduri structurale (concepte, condiţii de eligibilitate, documente necesare pentru accesarea fondurilor), legături către instituţiile europene, naţionale și locale, legislaţie, un glosar de termeni, documente de sinteză, strategii, studii, evaluări, rapoarte anuale și, nu în ultimul rând, informaţii utile beneficiarilor în elaborarea și implementarea proiectelor.

O componentă importantă a platformei este forumul, unde beneficiarii își pot împărtăși experienţa în implementare, pot identifica noi parteneri pentru viitoarele proiecte și pot primi răspunsuri la întrebări generale despre instrumentele structurale și programele operaţionale de la experţii CIIS.

Site-ul poate fi accesat atât de beneficiari, cât și de persoanele interesate de proiectele finanţate prin intermediul instrumentelor structurale, la următoarea adresă: http://b.fonduri-ue.ro .

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231