info regio

FEB

15

2013

Noi fonduri Regio pentru dezvoltarea mediului privat din Sud Muntenia
În data de 15 februarie s-au semnat patru noi contracte de finanţare din Regio care au ca obiectiv sprijinirea mediului privat. La evenimentul ce a fost organizat la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice au participat vicepremierul Liviu Dragnea, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, alături de noii beneficiari de fonduri Regio, reprezentanţi ai celorlalte Agenţii din ţară, precum şi mass-media. Proiectele, ce se vor implementa în judeţele Giurgiu, Ploieşti şi Teleorman, vor fi realizate cu sprijin financiar nerambursabil Regio, în cadrul Axei prioritare 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.
SC EXPO PROFESSIONALS SRL a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Modernizare ponton şi amenajare hotel plutitor în municipiul Giurgiu”, ce are o valoare totală de 1.070.338,40 lei, din care 725.660,90 lei este valoarea eligibilă nerambursabilă. Prin această investiţie se va dezvolta un nou serviciu în domeniul turismului, prin amenajarea şi darea în exploatare a unui hotel plutitor într-un an de la lansarea proiectului.
Cel de-al doilea beneficiar de la nivelul regiunii Sud Muntenia care va beneficia de finanţare nerambursabilă Regio este SC BIOTOP IMPEX SRL, ce va implementa proiectul „Dezvoltarea capacității SC BIOTOP IMPEX SRL de asigurare a serviciilor de lucrări în domeniul construcțiilor de geniu”. Societatea comercială din Alexandria şi-a propus ca prin această investiţie să achiziţioneze trei echipamente necesare în desfăşurarea lucrărilor de construcţii, precum şi să creeze şapte noi locuri de muncă până la finalizarea proiectului, ce are ca durată de implementare un an. Valoarea totală a contractului de finanţare este de 985.620,86 lei, din care 794.855,53 lei reprezintă valoarea totală nerambursabilă.
Ultimele două proiecte de la nivelul regiunii noastre, pentru care s-au semnat contractele de finanţare, se vor implementa în municipiul Ploieşti şi vizează dezvoltarea a două microîntreprinderi, prin dotarea cu echipamente şi utilaje necesare în activităţile pe care le desfăşoară. Astfel, SC MAGAZIN UNIVERSAL ELMA SRL va implementa proiectul „Achiziționare echipamente şi utilaje în vederea dezvoltării SC MAGAZIN UNIVERSAL ELMA SRL în domeniul de activitate catering pentru evenimente”, a cărui valoare totală este de 985.846,45 lei, din care 786.237,46 lei este valoarea totală nerambursabilă. Cel de-al doilea beneficiar din Ploieşti este SC QSCERT SRL, care va realiza proiectul „Dotarea SC QSCERT SRL cu utilaje performante de pregătire a terenului”. Valoarea totală este de 1.043.347,16 lei, din care valoarea totală eligibilă nerambursabilă este de 840.417 lei. 


ADR Sud Muntenia  este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242-331-769, 0242-315-009, 0728-026-708, fax: 0242-313-167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231