info regio

APR

04

2013

Întâlnire de lucru pentru dezvoltarea durabilă a agriculturii și a mediului rural din Sud Muntenia
Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va organiza marţi, 9 aprilie, ultima întâlnire de lucru din sesiunea destinată Grupurilor Tematice Regionale. Evenimentul, la care vor participa membrii Grupului Tematic Regional „Dezvoltarea durabilă a agriculturii și a mediului rural”, va avea loc la Slobozia, județul Ialomița, în sala de ședințe din cadrul Centrului Cultural Unesco „Ionel Perlea”, începând cu ora 11:00.

Acţiunea se desfăşoară în scopul fundamentării priorităților de finanțare ale Planului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia 2014-2020. În cadrul întâlnirii de lucru se vor discuta subiecte legate de stadiul elaborării analizei socio-economice pe acest domeniu, revizuirea analizei SWOT, propuneri de priorități și măsuri de finanțare, încercându-se totodată să se identifice idei de proiecte care să intre în portofoliul regional.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231