info regio

DEC

18

2013

S-a inaugurat Spitalul Judeţean Dâmboviţa, reabilitat cu fonduri Regio!
În data de 17 decembrie s-au inaugurat corpurile C şi D ale Spitalului Judeţean Dâmboviţa, care au fost reabilitate şi modernizate în cadrul unui proiect finanţat cu fonduri nerambursabile prin programul Regio.

Judeţul Dâmboviţa, în calitate de beneficiar, a primit asistenţă nerambursabilă din cadrul Axei prioritare 3, Domeniul major de intervenţie 3.1 „Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate”, pentru proiectul „Reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean Dâmboviţa”, al cărui contract de finanţare a fost semnat în luna septembrie 2010.

Spitalul judeţean din Târgovişte este cea de-a treia unitate medicală din regiunea Sud Muntenia care a primit finanţare Regio pentru îmbunătăţirea infrastructurii de sănătate. Contractul are o valoare totală de 83.543.908,79 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 66.610.914,38 lei (fonduri nerambursabile FEDR: 56.619.277,22 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional: 8.659.418,87 lei, iar cofinanţarea eligibilă a beneficiarului: 1.332.218,29 lei. Durata de implementare a proiectului este de 52 de luni. Până la această dată s-au realizat lucrări de reabilitare şi dotare la clădirea funcţională (corpurile C şi D), unde sunt amplasate: policlinica pentru adulți, cea pentru copii, dializa, laboratoarele, radiologia, blocul operator, terapia intensivă şi maternitatea. În continuare urmează să fie reabilitată clădirea cu saloane pentru cazarea pacienţilor (corpurile A şi B), în care funcţionează unitatea de primiri urgenţe şi secțiile de neurologie, endoscopie, ORL, chirurgie, obstetrică, secția de nou-născuţi, ginecologie, oftalmologie, boli de nutriție, medicină internă, nefrologie, pediatrie, chirurgie pediatrică şi administrația.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231