info regio

MAR

20

2014

ADR Sud Muntenia a deschis sesiunea de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea microîntreprinderilor prin Regio
Astăzi, 20 martie, la ora 10:00, s-a deschis sesiunea de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea microîntreprinderilor în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

Înainte de momentul deschiderii apelului de proiecte, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, a discutat cu potenţialii beneficiari despre modul în care se va derula procesul de depunere a aplicaţiilor pentru dezvoltarea microîntreprinderilor. „Vă mulţumesc pentru încrederea faţă de Programul Operaţional Regional şi pentru faptul că aţi venit cu proiecte la noi. Sunt convins că unii dintre dumneavoastră nu veniţi pentru prima dată şi vreau să vă asigur de totala noastră corectitudine vizavi de modul cum se vor derula şi depunerea, şi selecţia acestor aplicaţii. Dacă aveţi ceva nelămuriri, toată ziua vom fi la dispoziţia dumneavoastră. Vă urez succes şi să arătăm tuturor că în regiunea de dezvoltare Sud Muntenia se fac proiecte bune”.

Odată ce proiectele au fost depuse, acestea au intrat direct în procesul de evaluare, în ordinea înregistrării la sediul Agenţiei. Astfel, experţii ADR Sud Muntenia au început deja verificarea preliminară a cererilor de finanţare înregistrate, în baza grilei de verificare.

Reamintim că cererile de proiecte pentru Domeniul major de intervenţie 4.3 pot fi depuse la sediul Agenţiei până în data de 17 aprilie, ora 14:00, iar solicitanţii eligibili pentru acest apel de proiecte sunt societăţile comerciale sau societăţile cooperative care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate detaliate în cadrul ghidului. În actuala sesiune de depunere de proiecte sunt eligibile doar dotările (echipamente, utilaje, sisteme IT), nu și lucrările de construcţii.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242-331-769, 0242-315-009, 0728-026-708, fax: 0242-313-167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231