info regio

MAR

19

2014

Peste 24 de milioane de euro fonduri nerambursabile Regio pentru infrastructura şcolară din Sud Muntenia
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat în data de 19 martie, la sediul din Călăraşi, Seminarul de informare pentru potenţialii beneficiari de fonduri REGIO în domeniul infrastructurii educaţionale, cu ocazia redeschiderii sesiunii de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii de învăţământ în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, DMI 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

La acest eveniment au participat peste 20 de reprezentanţi ai autorităţilor publice din regiunea Sud Muntenia, care doresc să depună proiecte ce vizează finalizarea investiţiilor începute din alte surse de finanţare, care, în prezent, stagnează din lipsă de fonduri. Cererile de proiecte în cadrul acestei sesiuni de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii de învăţământ în cadrul Domeniului major de intervenţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă” pot fi depuse în intervalul 12 martie - 16 aprilie 2014. Alocarea financiară nerambursabilă aferentă prezentului apel de proiecte pentru regiunea Sud Muntenia este de 24,62 milioane de euro cofinanţare din Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Solicitanţii eligibili pentru prezenta sesiune de depunere de proiecte sunt aplicanţii, care, în calitate de autoritate contractantă, au încheiat un contract de lucrări în temeiul prevederilor OUG nr. 34/ 2006, cu modificările și completările ulterioare, pentru activitatea ce va face obiectul cererii de finanțare depuse în cadrul acestui apel de proiecte. Ghidul solicitantului pentru DMI 3.4, precum şi Ordinul pentru aprobarea categoriilor de cheltuieli eligibile sunt disponibile pe pagina de Internet dedicată programului Regio - http://regio.adrmuntenia.ro/, secţiunea Ghidul Solicitantului > Axa prioritară 3 > DMI 3.4, link: http://regio.adrmuntenia.ro/s14/domeniul-major-de-interventie-34-reabilitareamodernizareadezvoltarea-si-echipare/.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242-331-769, 0242-315-009, 0728-026-708, fax: 0242-313-167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231