info regio

NOI

28

2014

Seminar de instruire pentru noii beneficiari Regio
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional, a organizat vineri, 28 noiembrie, la sediul din Călăraşi, un nou seminar de instruire destinat beneficiarilor de fonduri nerambursabile de la nivelul regiunii noastre.

Întâlnirea de lucru a fost destinată beneficiarilor – reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din Sud Muntenia – care au primit finanţare nerambursabilă europeană din Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.2 „Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe”, şi din Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

În cadrul acestui seminar de instruire, cei peste 80 de reprezentanţi ai echipelor de implementare a proiectelor Regio au obţinut informaţii utile despre etapele implementării proiectelor, subiectele abordate fiind legate de obligaţiile de informare şi publicitate, management de proiect, monitorizarea şi evaluarea proiectului, implementare, cerinţe minime pentru implementarea cu succes a proiectului, indicatori, vizitele de monitorizare, măsurarea şi raportarea progresului, modificări la contractul de finanţare. Alte teme de discuţie au vizat instrucţiunile de prefinanţare, plata şi rambursarea cheltuielilor, achiziţiile publice în cadrul proiectului‚ principii şi reguli.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231